De essentie van klank

Ontdek de diepgaande wereld van klank met Brunhilde Kuijper tijdens de Open Atelier Route Noordenveld op Zondag 12 mei van 11 tot 12 uur!
๐——๐—ฒ ๐—˜๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ž๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ธ: ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—•๐—ฟ๐˜‚๐—ป๐—ต๐—ถ๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐˜‚๐—ถ๐—ท๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ

Ontdek samen met de gepassioneerde klassiek geschoolde musicus Brunhilde Kuijper de essentie van klank. Zonder oordeel verkent ze het bewustzijn rondom klank en haar impact op ons.

Kom naar de mooie studio van Alfred Oosterman, waar Brunhilde Kuijper te gast is, en bewonder ook de werken van Alfred en de twee andere kunstenaars Anita Hoekstra en Angelien Coco Martin.

Brunhilde nodigt je uit om na te denken over de rol van onze stem als instrument en de resonantie van kunst en klank. Wat roepen ze op bij jou? Ervaar de unieke sessie en ontdek de kracht van klank.
๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: ๐—ฆ๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ผ ๐—”๐—น๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป (๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿณ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ)

#OpenAtelierRouteNoordenveld #Fotografie #Kunst #Klankschalen #AlfredOosterman

Your Cart

No products in the cart.