100% Hypotheekservice Regelmatig ga ik op pad om te fotograferen, soms ga ik 'de Onlanden' in en als ik de stad (=Groningen) inga geniet ik ook van wat er op straat gebeurt. Vorig jaar heb ik samen met Marjolein Scherphuis bij uitgeverij Kleine Uil uitgegeven. Een boek met beelden van de straat met zeer korte verhalen. Dat deze serie fans had en heeft merk ik nog regelmatig. Zo ook Tjebbo Postma, eigenaar van Hypotheekservice in Leek en in Roden. Als je wil zien wat je allemaal kunt doen met foto's in je bedrijf, Hypotheekservice is een mooi voorbeeld. Vanmorgen kreeg ik een berichtje met een foto van Tjebbo met de opmerking: Het lijkt erg mooi! Nieuwsgierig als ik ben heb ik dat ook met eigen ogen bekeken en op de foto kun je zien wat er zo mooi is. Een straatbeeld gemaakt in Groningen siert één van de spreekkamers. Met enige trots zeg ik: Ga het zien! en als je er toch bent, Hypotheekservice is goed in financieel advies.

100% Straatbeeld

Regelmatig ga ik op pad om te fotograferen, soms ga ik ‘de Onlanden’ in en als ik de stad (=Groningen) inga geniet ik ook van wat er op straat gebeurt. Vorig jaar heb ik samen met Marjolein Scherphuis bij uitgeverij Kleine Uil het boek ‘Had Kunnen Zijn’ uitgegeven. Een boek met beelden van de straat met zeer korte verhalen. Dat deze serie fans had en heeft merk ik nog regelmatig. Zo ook Tjebbo Postma, eigenaar van Hypotheekservice in Leek en in Roden. Als je wil zien wat je allemaal kunt doen met foto’s in je bedrijf, Hypotheekservice is een mooi voorbeeld.

Vanmorgen kreeg ik een berichtje met een foto van Tjebbo met de opmerking: Het lijkt erg mooi! Nieuwsgierig als ik ben heb ik dat ook met eigen ogen bekeken en op de foto kun je zien wat er zo mooi is. Een straatbeeld gemaakt in Groningen siert één van de spreekkamers. Met enige trots zeg ik: Ga het zien! en als je er toch bent, Hypotheekservice is goed in financieel advies.

Your Cart

No products in the cart.