25 maart concert Trio Martijn Luttmer

Op zondagmiddag 25 maart om 13.30 uur kunt u in onze fotostudio het huisconcert van Trio Martijn Luttmer bijwonen. Het concert is onderdeel van de 8e editie van Huisconcerten Roden. Bestel hier uw kaarten. Het belooft een prachtige middag te worden. We begroeten u graag! 

Achtergrondinformatie
Trio Martijn Luttmer bestaat uit de chromatische mondharmonicaspeler Martijn Luttmer en uit pianist Tico Pierhagen en bassist Tim Nobel. Rond zijn 18de werd Martijn uitgedaagd door gitarist Rein Solkamans en drummer Han Brink (Skymasters, Dutch Swing College Band) om een eigen stijl te ontwikkelen. Mede daardoor werd Martijn geïntroduceerd bij grote Nederlandse jazzartiesten zoals Cees Slinger en Harry Verbeke, Bart van Lier, Rein van den Broek en Henk Meutgeert.

The Passion 2018
Kortgeleden is Martijn Luttmer gevraagd om mee te werken aan het jaarlijkse muziekspektakel The Passion 2018. Muziekproducer Eric van Tijn, muzikaal brein achter The Passion, heeft Martijn benaderd om zijn bijdrage te leveren aan de live tv uitzending op 29 maart in Amsterdam. De manager van Martijn Luttmer, Laurenz Rip: ‘Eind vorig jaar heeft Martijn al een hele grote droom werkelijkheid zien worden toen hij gevraagd werd om op te treden met het Metropole orkest, maar dit hadden wij op zo’n korte termijn niet verwacht!’

Your Cart

No products in the cart.