Afgelopen weekend heeft Alfred Oosterman in Rotterdam zijn Zilver Master kwalificatie gekregen. Alfred is sinds 2019 lid van het Master Photographers Network (MPN). De MPN is een groep ambitieuze professionele fotografen. Het doel is om de fotografie van de aangesloten leden te verbeteren. Het kwalificeren is nodig om lid te kunnen zijn van dit netwerk. Door het halen van de Zilver Master Kwalificatie laat Alfred zien dat hij een serie van 20 foto’s kan maken die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. In de beoordeling weegt het zwaar dat de foto’s samen een serie vormen met impact. Belangrijk zijn verder een hoge technische kwaliteit, hoe is de verlichting, vlakverdeling en de afdruk kwaliteit. ‘Dit is een mooie waardering voor mijn werk’ zegt Alfred hierover. ‘Door je te ontwikkelen in zowel creatief als technisch vlak leer je steeds beter kijken. ‘Misschien profiteren mijn klanten hier wel het meest van, mijn beeld wordt zo steeds mooier.

Alfred is nu Zilver Master

Afgelopen weekend heeft Alfred Oosterman in Rotterdam zijn Zilver Master kwalificatie gekregen. Alfred is sinds 2019 lid van het Master Photographers Network (MPN). De MPN is een groep ambitieuze professionele fotografen. Het doel is om de fotografie van de aangesloten leden te verbeteren. Het kwalificeren is nodig om lid te kunnen zijn van dit netwerk.

Door het halen van de Zilver Master Kwalificatie laat Alfred zien dat hij een serie van 20 foto’s kan maken die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. In de beoordeling weegt het zwaar dat de foto’s samen een serie vormen met impact. Belangrijk zijn verder een hoge technische kwaliteit, hoe is de verlichting, vlakverdeling en de afdruk kwaliteit.

‘Dit is een mooie waardering voor mijn werk’ zegt Alfred hierover. ‘Door je te ontwikkelen in zowel creatief als technisch vlak leer je steeds beter kijken. ‘Misschien profiteren mijn klanten hier wel het meest van, mijn beeld wordt zo steeds mooier.

Your Cart

No products in the cart.