De zon laat net het eerste streepje zien. Nevel hangt nog boven de Onlanden.

De Onlanden in beeld.

Tijdens de Open Atelier Route Noordenveld op 11 en 12 september 2021 is er veel werk te zien in mijn studio. Daarnaast kun je op 16 adressen het werk van 27 kunstenaars zien. En er zijn ook diverse concerten. Een kunstzinnig weekend waar veel te beleven is. 

Een hele nieuwe serie foto’s kun je bekijken die Alfred maakt als hij ‘s morgens vroeg voordat de zon opkomt de Onlanden in ga. Bijzonder licht waar hij graag vroeg zijn bed voor uitgaat. De foto hierboven hangt er nog niet, die is vorige week gemaakt. Maar wel een serie andere vroege foto’s mooi gepresenteerd in handgemaakte notenhouten lijsten.

Uit de serie In Beeld is ook een selectie te zien. Deze foto’s laten iets zien van het dagelijks leven op straat. Marjolein Scherphuis schreef daar zeer korte verhalen bij. Het boek ‘Had kunnen zijn’ met de verhalen en deze straatbeelden is te koop in mijn studio.

Tevens demonstreert Ben Clevers daar de kunst van het maken van bladobjecten. Recent is zijn boek LEAVES daarin zijn 60 bladobjecten te zien zijn die Alfred Oosterman voor dit boek in beeld gebracht heeft.

Het hele programma van de atelier route kun je via de website: https://www.openatelierroutenoordenveld.nl bekijken zo kun je zien wat je te wachten staat. 

Your Cart

No products in the cart.