Een goed einde Een hospice is een plek waar mensen in de laatste fase van hun bestaan afscheid nemen van hun leven en hun dierbaren. Het is een huis waar spanning, onbegrip, verdriet en machteloosheid is. Het is ook een plek waar wordt gelachen, waar tederheid, liefde en opbeurende woorden zijn. Een plek waar het leven verdicht is tot de kern van zijn bestaan, nog even… De verhalen in Van hier nu tot hier na geschreven door Elly van Pagée geven een inkijk in de bijzondere wereld van een hospice. Elly van Pagée heeft me kort na de zomervakantie gevraagd om een serie foto’s te vinden bij de verhalen die zij geschreven had. Naar aanleiding van het boek ‘Had kunnen zijn’ wil ze de rollen omdraaien. Foto’s vinden bij verhalen in plaats van verhalen bij foto’s. Een mooi proces waarbij de manier van werken écht anders is. Het is dan ook fijn om te zien dat dit goed samen komt in dit boek uitgegeven door uitgeverij Kleine Uil.

Een goed einde

Een hospice is een plek waar mensen in de laatste fase van hun bestaan afscheid nemen van hun leven en hun dierbaren. Het is een huis waar spanning, onbegrip, verdriet en machteloosheid is. Het is ook een plek waar wordt gelachen, waar tederheid, liefde en opbeurende woorden zijn. Een plek waar het leven verdicht is tot de kern van zijn bestaan, nog even…

De verhalen in Van hier nu tot hier na geschreven door Elly van Pagée geven een inkijk in de bijzondere wereld van een hospice.

Elly van Pagée heeft me kort na de zomervakantie gevraagd om een serie foto’s te vinden bij de verhalen die zij geschreven had. Naar aanleiding van het boek ‘Had kunnen zijn’ wil ze de rollen omdraaien. Foto’s vinden bij verhalen in plaats van verhalen bij foto’s. Een mooi proces waarbij de manier van werken écht anders is. Het is dan ook fijn om te zien dat dit goed samen komt in dit boek uitgegeven door uitgeverij Kleine Uil.

Your Cart

No products in the cart.