Eén van de tien

Meedoen aan een fotografie wedstrijd. Jarenlang heb ik daar niet veel aandacht aan besteed. Dat is in 2019 veranderd. Oud en nieuw vieren we altijd met vrienden en we vertellen allemaal wat over wat er is gebeurd in het oude jaar en of er plannen zijn voor het nieuwe jaar. Tijdens het rondje gaf Mirjam een gedreven orthopedagoog, aan dat ze beter wilde worden in haar werk. We hebben daar nog over doorgepraat wat dat voor haar inhield. Voor mij was dat een eyeopener, dat wil ik ook! Vanaf dat moment heb ik gezocht naar mogelijkheden om daaraan te werken. Eén van de stappen was het lid worden van het Master Photographers Network. Een groep gedreven fotografen die erop uit zijn om beter te worden in hun werk. Een aantal keer per jaar organiseren we wedstrijden met verschillende thema’s. Het meedoen met deze wedstrijden zorgt ervoor dat je nóg kritischer naar je eigen foto’s kijkt. Vorige week hoorde ik dat ik voor de nu lopende wedstrijd genomineerd ben. Op 14 maart word bekend welke foto’s als beste uit de wedstrijd komen. Voor nu zitten mijn foto’s bij de 10 beste inzendingen.

Your Cart

No products in the cart.