Expositie bij Vesta. Het exposeren op een mooie plek geeft glans aan je werk. De expositie die op dit moment bij Woonforum Vesta in Groningen is te zien is daar een mooi voorbeeld van. De foto's die ik maakte voor het boek Leaves van Ben Clevers zijn in volle glorie te zien. Het zijn ook de foto's waar ik vorig jaar in november mijn Zilverkwalificatie mee heb gehaald. Dat de foto's als serie zo bij elkaar gepresenteerd worden is wel heel speciaal. Voor het komende paasweekend zijn Ben Clever en Alfred Oosterman op de tweede paasdag de hele dag aanwezig van 12.00 uur tot 17.00 uur. Het lijkt me leuk om je de serie te laten zien!

Expositie bij Vesta

Het exposeren op een mooie plek geeft glans aan je werk. De expositie die op dit moment bij Woonforum Vesta in Groningen is te zien is daar een mooi voorbeeld van. De foto’s die ik maakte voor het boek Leaves van Ben Clevers zijn in volle glorie te zien. Het zijn ook de foto’s waar ik vorig jaar in november mijn Zilverkwalificatie mee heb gehaald. Dat de foto’s als serie zo bij elkaar gepresenteerd worden is wel heel speciaal. Voor het komende paasweekend zijn Ben Clevers en Alfred Oosterman op de tweede paasdag de hele dag aanwezig van 12.00 uur tot 17.00 uur. Het lijkt me leuk om je de serie te laten zien!

Your Cart

No products in the cart.