Expositie Zilvermaster serie. hoge kwaliteit zijn. De foto's die ik maakte waren in opdracht van Ben Clevers van Leaves projects. Ze komen uit een serie foto's van 60 bladobjecten waar een boek van is samengesteld. Naar aanleiding van de expositie over de Onlanden heb ik bij Woonforum Vesta in Groningen ook het beeld van Leaves laten zien. Stylist Bonique Joling en directeur Marja Veenstra waren hier zo enthousiast over dat er nu een expositie is ingericht met het beeld van Leaves. Deze expositie is tot en met 24 april te zien bij Woonforum Vesta aan de Peizerweg 74  in Groningen. Het komende weekend ben ik op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig.

Expositie Zilver Master serie

In november 2021 heb ik mijn Zilver Master Kwalificatie van de MPN (Master Photographers Network) gekregen. Om deze kwalificatie te krijgen moet je een serie van 20 foto’s laten zien. Een serie die in creatief en ook in technisch opzicht van zeer hoge kwaliteit zijn. De foto’s die ik maakte waren in opdracht van Ben Clevers van Leaves projects. Ze komen uit een serie foto’s van 60 bladobjecten waar een boek van is samengesteld.

Naar aanleiding van de expositie over de Onlanden heb ik bij Woonforum Vesta in Groningen ook het beeld van Leaves laten zien. Stylist Bonique Joling en directeur Marja Veenstra waren hier zo enthousiast over dat er nu een expositie is ingericht met het beeld van Leaves. Deze expositie is tot en met 24 april te zien bij Woonforum Vesta aan de Peizerweg 74  in Groningen. Het komende weekend ben ik op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig.

Your Cart

No products in the cart.