Feestelijke Afsluiting van 2023 in de Wereld van de Fotografie!

Terwijl we de feestelijke kerstdagen naderen, deel ik een bijzonder moment. Net op de valreep van 2023 ontving ik het opwindende nieuws dat een van mijn foto’s, gemaakt in opdracht van de getalenteerde Ben Clevers, mij een felbegeerde plek heeft opgeleverd in Team NL voor de aanstaande World Photographic Cup.

Voor wie niet bekend is met dit evenement, de World Photographic Cup wordt beschouwd als de Olympische Spelen van de fotografie, waar talent van over de hele wereld samensmelt en elk beeld een uniek verhaal vertelt. De concurrentie is intens, de standaarden zijn torenhoog en de beelden zijn adembenemend. De Dutch Photographers Association (Dupho) heeft zorgvuldig individuele foto’s geselecteerd op basis van criteria zoals impact, kracht, emotie, beeldtaal, (uitstekende) fotografische kwaliteit, nabewerking, compositie en originaliteit.

In januari zullen de voorrondes plaatsvinden, waarin bepaald wordt welke fotografen het voorrecht hebben hun land te vertegenwoordigen in Dallas. Hoewel de definitieve line-up nog moet worden onthuld, is de nominatie voor Team NL op zichzelf al een enorme eer – een bewijs van de toewijding en passie die ik in elke opname steek.

Mijn ingezonden foto zal strijden om erkenning in de categorie Illustratie/Digitale Kunst. Willen jullie samen met mij duimen en positieve vibes sturen in januari?

Ik wens jullie allen een mooie feestdagen gevuld met warmte, vreugde en de magie van creativiteit.

#WorldPhotographicCup #FotografieReis #TeamNL #DigitaleKunst #PassieVoorFotografie #CreatiefAvontuur #AlfredOosterman

Your Cart

No products in the cart.