Alfred Oosterman Fotografie

Fotografie website jeugdinrichting Het Poortje

De jongeren die u op deze foto ziet afgebeeld zijn modellen, want de jonge mensen die jeugdinrichting Het Poortje bevolken mogen niet publiekelijk worden afgebeeld. Deze maatregel is bedoeld om hen te beschermen, want er is een leven ná Het Poortje.
De professionele hulpverleners van deze organisatie verzorgen intensieve gedwongen begeleiding en behandeling aan jongens en meisjes van 12 tot en met 23 jaar. Het Poortje biedt tevens passend intern onderwijs, arbeidstoeleiding en vrijetijdsbesteding. Hier werken kwetsbare jonge mensen aan een toekomst met perspectief: een zo succesvol mogelijke terugkeer in de maatschappij. We hebben voor de website ook gefotografeerd in Veenhuizen, in de zwaar beveiligde justitiële inrichting Juvaid. Hier zitten jongeren die in aanraking zijn geweest met justitie hun straf uit.

Om voor de nieuwe website van Het Poortje te kunnen fotograferen hebben de medewerkers van marketing en de beveiligers zich tot het uiterste ingespannen om mij als fotograaf wegwijs te maken en de beveiligingsprocedures toe te lichten. Voor visagiste Ilona Redeker én voor de fotomodellen was deze kennis ook van groot belang.
Het waren enerverende dagen!

Bekijk hier de nieuwe website van Het Poortje.

Your Cart

No products in the cart.