Harry Dijkstra geeft in de fotostudio van Alfred Oosterman een concert op de tweede dag van de 'Open Atelier Route Noordenveld.

Geslaagde atelier route

Een gezellige drukte tijdens de Open Atelier Route Noordenveld. Afgelopen zaterdag en zondag hebben we veel mensen over de vloer gehad en één ding hadden ze wel gemeen, bijna iedereen ging tevreden de deur uit. ‘Blij dat jullie dit hebben georganiseerd’. En ‘Het is fijn om weer kunst te kunnen bekijken bij de kunstenaars’ waren veelgehoorde opmerkingen.

Tijdens dit weekend was Ben Clevers, meesterbinder, te gast. Hij demonstreerde het werken met bladmateriaal waar hij recent een boek van heeft uitgegeven. Een boek waarin de fotografie volledig verzorgd is door Alfred Oosterman. Verder was er nieuw vrij werk te zien van Alfred. Een serie van de Onlanden.

De tweede dag begonnen we met een concert. Harry Dijkstra, Bandoneónist, en trekzakspeler. Hij heeft op een enthousiaste manier de veelzijdigheid van zijn instrument laten zien. Dit deed hij door over zijn zelf gecomponeerde muziek te vertellen en het ook te laten horen. We hebben kunnen genieten van de kwaliteit en variatie van zijn spel.

We kunnen terugkijken op een succesvolle atelier route

Your Cart

No products in the cart.