Donna Flores heeft een fysiotherapie-praktijk in Roden waar ze mensen behandelt. Donna begeleid mensen om in beweging te blijven zodat ze mobiel en fit blijven. In haar praktijk werkt ze in een ruime behandelkamer en heeft daarnaast de beschikking over een ruime oefenruimte. Voor haar website was ze op zoek naar een fotograaf die die dit voor haar in beeld kon brengen. We hebben overlegd wat ze wil vertellen met de foto's en hebben naar aanleiding daarvan een serie foto's gemaakt. Bij het uitzoeken van het beeld kon ze moeilijk een keuze maken. Doe maar een uitgebreide selectie, gaf ze me aan. Dan kan ik het beeld op verschillende manieren inzetten op site en social media. Binnenkort zijn ze te zien op haar website. ‘Donna kijkt er naar uit om ermee te werken. Donna weet goed wat ze wil. Ze doet dat, zoals ik heb gezien, altijd op een heel bescheiden manier.

Goed in beweging

Donna Flores heeft een fysiotherapie-praktijk in Roden waar ze mensen behandelt. Donna begeleid mensen om in beweging te blijven zodat ze mobiel en fit blijven. In haar praktijk werkt ze in een ruime behandelkamer en heeft daarnaast de beschikking over een ruime oefenruimte.

Voor haar website was ze op zoek naar een fotograaf die die dit voor haar in beeld kon brengen. We hebben overlegd wat ze wil vertellen met de foto’s en hebben naar aanleiding daarvan een serie foto’s gemaakt. Bij het uitzoeken van het beeld kon ze moeilijk een keuze maken. Doe maar een uitgebreide selectie, gaf ze me aan. Dan kan ik het beeld op verschillende manieren inzetten op site en social media. Binnenkort zijn ze te zien op haar website. ‘Donna kijkt er naar uit om ermee te werken. Donna weet goed wat ze wil. Ze doet dat, zoals ik heb gezien, altijd op een heel bescheiden manier.

Ben je ook toe aan nieuwe foto’s voor je bedrijf, we kunnen bespreken of ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen.

Your Cart

No products in the cart.