Onlanden

Goed nieuws!

Ik wil graag met je te delen dat ik als fotograaf deelneem aan “Kunst op Nienoord”!

Ik kijk er naar uit om mijn vrije werk te presenteren op dit creatieve evenement. Dit is voor mij een bijzondere gelegenheid om mijn passie voor fotografie te laten zien en omringd te worden door getalenteerde kunstenaars in een bijzondere omgeving.

Evenement: Kunst op Nienoord

Datum: 7 en 8 oktober 2023

Tijd: 11:00 – 17:00 uur

Locatie: Koetshuis, Expositiehal en de tuin van de Borg en Museum Nienoord, Leek

Dit evenement markeert de 20ste editie van “Kunst op Nienoord,” waar 38 kunstenaars hun mooiste werken zullen tonen. Je kunt honderden kunstwerken bekijken, en jezelf trakteren op een glaasje wijn, een verfrissend drankje, of een kopje koffie of thee, tussen de kunstboeken in een sfeervolle ambiance. Maar het gaat niet alleen om kunst; er zijn ook live demonstraties, workshops, inspirerende lezingen en prachtige muziekoptredens.

Tijdens je bezoek kun je de de kunstenaars persoonlijk ontmoeten en meer te weten te komen over hun passies, denkbeelden en creatieve processen. Bovendien zijn de kunstwerken direct te koop.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan dit evenement op 7 en 8 oktober en te genieten van de kunst en creativiteit die “Kunst op Nienoord” te bieden heeft. Ik kijk ernaar uit om je daar te zien!

#KunstOpNienoord #Fotografie #Kunstenaars #Creativiteit #Kunstliefhebbers #Leek #Nederland #AlfredOosterman

Your Cart

No products in the cart.