Grafische vormgeving Recent is mijn website grondig vernieuwd. De homepage is veranderd en ook het portfolio heeft een update gehad. En er is meer. Bij het kijken naar een website of drukwerk is dat voor veel mensen een vanzelfsprekend iets. Daar denkt Dick Rutgers, grafisch ontwerper wat langer over na. Hij is al 20 jaar mijn vaste vormgever en ik ben er trots op! Dick is niet zomaar tevreden over een ontwerp, functie en vorm moeten elkaar versterken. In het geval van mijn website moet het gaan om het beeld, mijn ‘product’. Vorm en typografie gaan hand in hand. De afstand tussen de letters, witregels en het goed kunnen vinden van de onderdelen op de site. Over ieder detail wordt nagedacht. De vormgeving van mijn huisstijl, website, drukwerk, vlaggen, ze moeten elkaar versterken. Dick Rutgers houdt dat goed in de gaten en geeft ook aan als hij vindt dat het anders moet. Het voelt goed om iemand te hebben die van een afstandje naar mijn bedrijf en de uitingen daarvan kijkt. Zelf kun je ‘blind’ zijn voor bepaalde zaken. Na 20 jaar weet Dick me nog steeds te verrassen met oplossingen op het grafische vlak. Dat doet hij op zijn eigen bescheiden, maar duidelijke manier. Daar ga ik met plezier nog jaren mee door. Bedankt Dick!

Grafische vormgeving

Recent is mijn website grondig vernieuwd. De homepage is veranderd en ook het portfolio heeft een update gehad. En er is meer. Bij het kijken naar een website of drukwerk is dat voor veel mensen een vanzelfsprekend iets. Daar denkt Dick Rutgers, grafisch ontwerper wat langer over na. Hij is al 20 jaar mijn vaste vormgever en ik ben er trots op! Dick is niet zomaar tevreden over een ontwerp, functie en vorm moeten elkaar versterken. In het geval van mijn website moet het gaan om het beeld, mijn ‘product’.

Vorm en typografie gaan hand in hand. De afstand tussen de letters, witregels en het goed kunnen vinden van de onderdelen op de site. Over ieder detail wordt nagedacht. De vormgeving van mijn huisstijl, website, drukwerk, vlaggen, ze moeten elkaar versterken. Dick Rutgers houdt dat goed in de gaten en geeft ook aan als hij vindt dat het anders moet.

Het voelt goed om iemand te hebben die van een afstandje naar mijn bedrijf en de uitingen daarvan kijkt. Zelf kun je ‘blind’ zijn voor bepaalde zaken. Na 20 jaar weet Dick me nog steeds te verrassen met oplossingen op het grafische vlak. Dat doet hij op zijn eigen bescheiden, maar duidelijke manier. Daar ga ik met plezier nog jaren mee door. Bedankt Dick!

Your Cart

No products in the cart.