Als de lente voorbij is komt de zomer. Geen nieuws tot zover. In mijn beleving was het zo dat de natuur in alle uitbundigheid dan nog wel even doorgaat. Tot op zekere hoogte is dat ook zo. Er komen steeds nieuwe bloemen in bloei en alles groeit door. Nu ik regelmatig in hetzelfde gebied op pad ga op hetzelfde moment op de dag zijn er dingen die me opvallen. Dingen die ik eerder nooit gezien heb. Veel grassen die in de lente overdadig vol zitten met zaden hebben die in juni al voor het grootste deel de wereld ingestuurd. De grashalmen zijn nu ineens 'kaal'. En, de grassen in het voorjaar netjes in het gelid worden rommeliger. Het groene lange gras veranderd bij de al in rap tempo naar bruin en geel. Fascinerend om deze veranderingen zo anders te beleven.

In de zomer

Als de lente voorbij is komt de zomer. Geen nieuws tot zover. In mijn beleving was het zo dat de natuur in alle uitbundigheid dan nog wel even doorgaat. Tot op zekere hoogte is dat ook zo. Er komen steeds nieuwe bloemen in bloei en alles groeit door. Nu ik regelmatig in hetzelfde gebied op pad ga op hetzelfde moment op de dag zijn er dingen die me opvallen. Dingen die ik eerder nooit gezien heb. Veel grassen die in de lente overdadig vol zitten met zaden hebben die in juni al voor het grootste deel de wereld ingestuurd. De grashalmen zijn nu ineens ‘kaal’. En, de grassen in het voorjaar netjes in het gelid worden rommeliger. Het groene lange gras veranderd al in rap tempo naar bruin en geel. Fascinerend om deze veranderingen zo anders te beleven.

Your Cart

No products in the cart.