Al bijna 10 jaar werk ik met plezier samen met Mijn Makelaar Noordenveld en Westerkwartier. Voor de woningen die ze in de verkoop krijgen maken we een uitgebreide beeldpresentatie. Natuurlijk zijn dat de foto's die wel de hoofdrol spelen in de presentatie. Zowel 'gewone' foto's als ook 360 graden foto's waar je zelf rond kunt kijken. Om de presentatie compleet te maken word er ook een korte video gemaakt. Een fijne samenwerking waarin we een mooi portret maken van de woning. Mijn Makelaar maakt een verzorgde brochure brochure en gaat op zoek naar een koper.   Het komende weekend staan we samen op de Jaarbeurs in Roden. Mijn Makelaar kan je alles vertellen over de aan- of verkoop van je woning. Op vrijdag en zondag kun je mij alles vragen over de fotografie van woningen en ook over de persoonlijke portretten die ik graag maak. Graag zie ik je in Roden op de Jaarbeurs.

Jaarbeurs Roden

Al bijna 10 jaar werk ik met plezier samen met Mijn Makelaar Noordenveld en Westerkwartier. Voor de woningen die ze in de verkoop krijgen maken we een uitgebreide beeldpresentatie. Natuurlijk zijn het de foto’s die de hoofdrol spelen in de presentatie. Maar we maken naast ‘gewone’ foto’s ook 360 graden foto’s zodat je zelf goed rond kunt kijken. Om de presentatie compleet te maken word er ook een korte video gemaakt. Het is een fijne samenwerking waarin we een mooi portret maken van jouw woning. Mijn Makelaar maakt een complete presentatie op Funda en een verzorgde brochure. Al direct vanaf het begin zijn we gericht op een goed resultaat.
 
Het komende weekend staan we samen op de Jaarbeurs in Roden. Mijn Makelaar kan je daar alles vertellen over de aan- of verkoop van je woning. Op vrijdag en zondag kun je mij daar alles vragen over de fotografie van woningen en ook over de persoonlijke portretten die ik graag maak. Graag zie ik je in Roden op de Jaarbeurs.
 

Your Cart

No products in the cart.