In haar atelier in Norg laat Wilma Wassing zien hoe zij werkt en vertelt ze graag hoe ze komt tot haar beelden.

Kunstenaars in beeld

Kijken op de plek waar kunst gemaakt wordt. Tijdens de Open Atelier Route Noordenveld is dat weer mogelijk. Op 11 en 12 september 2021 kun je op 16 adressen het werk van 27 kunstenaars zien. En er zijn ook diverse concerten. Een kunstzinnig weekend waar veel te beleven is. 

Om deze Atelier Route een gezicht te geven heeft Alfred Oosterman een aantal kunstenaars in beeld gebracht. Eén daarvan is Wilma Wassing, een beeldhouwer. Zij werkt vanuit haar atelier in Norg en vertelt tijdens de Open Atelier Route graag over haar beelden.

In Peize in de fotostudio van Alfred Oosterman kun je foto’s zien uit de serie In Beeld, deze foto’s laten iets zien van het dagelijks leven op straat. Marjolein Scherphuis schreef daar zeer korte verhalen bij. Het boek ‘Had kunnen zijn’ met de verhalen en deze straatbeelden is te koop in mijn studio.

Tevens demonstreert Ben Clevers daar de kunst van het maken van bladobjecten. Recent is zijn boek LEAVES daarin zijn 60 bladobjecten te zien zijn die Alfred Oosterman voor dit boek in beeld gebracht heeft.

Het hele programma van de atelier route kun je via de website: https://www.openatelierroutenoordenveld.nl bekijken zo kun je zien wat je te wachten staat. 

Your Cart

No products in the cart.