Ben Clevers is eigenaar van het bedrijf Leaves Natural Projects. Ben is als meester binder en arrangeur verantwoordelijk voor bloem en bladobjecten van de hoogste kwaliteit. In de afgelopen drie jaar heeft hij samen met assistent Anita Hoekstra een zestigtal bladobjecten gemaakt die gefotografeerd zijn door Alfred Oosterman om daar een boek van te maken. Het boek Leaves is nu te koop via Ben Clevers en via de webshop van Alfred Oosterman fotografie.

Leaves, het boek.

Het boek Leaves van Ben Clevers is nu te koop. Ben Clevers is internationaal bloemist, meesterbinder en eigenaar van LEAVES Natural Projects. De schoonheid van zijn objecten komt binnen. Hij werkt met blad, een restmateriaal dat bij de meeste bloemisten in de groencontainer belandt. Door dit basismateriaal te doorgronden komt hij tot geïntegreerde ontwerpen.

Het boek dat gemaakt is met foto’s die ik voor hem maakte laat 60 bladobjecten zien. Het boek in de maat 30×30 cm in hoogwaardig drukwerk telt 192 pagina’s in full colour. De uitvoering is genaaid gebonden. De fotografie voor dit boek is van Alfred Oosterman, het boek- en omslagontwerp is van Dick Rutgers BNO.

Het boek is te bestellen via deze site. www.alfredoosterman.nl/toon/boeken

Your Cart

No products in the cart.