Vorig jaar fotografeerde ik Wil Paping, zwemmend in het ijskoude water bedekt met een dun ijslaagje, Een paar weken geleden werd ik door Wil benaderd omdat hij het Pieterpad ging lopen, in 10 dagen. En niet zonder reden, hij wil geld inzamelen voor zijn zieke nicht Mijntje, geveld door de ziekte van Lyme. Hij vroeg me een foto te maken die hij bij het artikel in de plaatselijke krant kon plaatsen. Die foto zie je bij deze tekst. Het verhaal van Mijntje kun je lezen via deze link. Wil loopt die tocht van Pieterburen naar de Pietersberg wel uit verwacht ik. Hopelijk kan Mijntje genezen, de eens actieve trailrunner wil graag haar dromen weer verwezenlijken.

Lopen voor genezing

Vorig jaar fotografeerde ik Wil Paping, zwemmend in het ijskoude water bedekt met een dun ijslaagje, Een paar weken geleden werd ik door Wil benaderd omdat hij het Pieterpad ging lopen, in 10 dagen. En niet zonder reden, hij wil geld inzamelen voor zijn zieke nicht Mijntje, geveld door de ziekte van Lyme. Hij vroeg me een foto te maken die hij bij het artikel in de plaatselijke krant kon plaatsen. Die foto zie je bij deze tekst. Het verhaal van Mijntje kun je lezen via deze link. Wil loopt die tocht van Pieterburen naar de Pietersberg wel uit verwacht ik. Hopelijk kan Mijntje genezen, de eens actieve trailrunner wil graag haar dromen weer verwezenlijken.

Your Cart

No products in the cart.