Kijken op de plek waar kunst gemaakt wordt. Dat is mooi zul je misschien denken Op 11 en 12 september 2021 zijn er 16 adressen waar je het werk van 27 kunstenaars kunt zien. En er zijn ook diverse concerten. Eén van de concerten is in de studio van Alfred Oosterman aan de Groningerweg 16 in Peize. Op zondagochtend 12 september om 11.15 uur starten we met een concert van Harry Dijkstra. Harry bespeelt accordeon, trekzak en bandoneón. Gedurende 30-45 minuten zal hij muziek laten horen die goed past bij zijn instrumenten. Harry bespeelt drie instrumenten die alle drie verschillende karakters hebben. Ze vragen ook alle drie om een eigen manier van spelen. ‘Het is interessant om met de verschillen van deze instrumenten te spelen’ zegt Harry daarover. 

Muziek tijdens de Open Atelier Route

Kijken op de plek waar kunst gemaakt wordt. Dat is mooi zul je misschien denken Op 11 en 12 september 2021 zijn er 16 adressen waar je het werk van 27 kunstenaars kunt zien. En er zijn ook diverse concerten. Eén van de concerten is in de studio van Alfred Oosterman aan de Groningerweg 16 in Peize.

Op zondagochtend 12 september om 11.15 uur starten we met een concert van Harry Dijkstra. Harry bespeelt accordeon, trekzak en bandoneón. Gedurende 30-45 minuten zal hij muziek laten horen die goed past bij zijn instrumenten. Harry bespeelt drie instrumenten die alle drie verschillende karakters hebben. Ze vragen ook alle drie om een eigen manier van spelen. ‘Het is interessant om met de verschillen van deze instrumenten te spelen’ zegt Harry daarover. 

Voor het concert is reserveren nodig. Graag aanmelden via e-mail info@alfredoosterman.nl. Er is ruimte voor maximaal 20 personen.

Na het concert kun je in de fotostudio van Alfred Oosterman foto’s zien uit de serie In Beeld, deze foto’s laten iets zien van het dagelijks leven op straat. Marjolein Scherphuis schreef daar zeer korte verhalen bij. Het boek ‘Had kunnen zijn’ dat recent verscheen met de verhalen en deze straatbeelden is te koop in mijn studio.

Daarnaast is Ben Clevers als gast in mijn studio en laat de kunst van het maken van bladobjecten zien. Recent is zijn boek LEAVES waarin 60 bladobjecten te zien zijn die ik voor dit boek in beeld gebracht heb. Ben is tijdens het weekend aanwezig en demonstreert en vertelt over zijn werk.

Het hele programma van de atelier route kun je via de website: https://www.openatelierroutenoordenveld.nl bekijken zo kun je zien wat je te wachten staat.

Your Cart

No products in the cart.