Vorige week maandag was de bekendmaking van de MPN Award. Met de foto's die ik instuurde was ik genomineerd één van de tien beste fotografen. Een resultaat waar ik erg blij mee ben. Het was nog even spannend of mijn foto's uitgekozen waren voor een Award. Hoewel de foto's erg goed beoordeeld werden was het net geen eremetaal. Met trots wil ik jullie wel mijn inzending laten zien. Een nieuwe vorm van portretten. Dit wil ik nog wel verder ontwikkelen. Het werken met grafische elementen in foto's smaakt naar meer.

Net geen award

Vorige week maandag was de bekendmaking van de MPN Award. Met de foto’s die ik instuurde was ik genomineerd één van de tien beste fotografen. Een resultaat waar ik erg blij mee ben. Het was nog even spannend of mijn foto’s uitgekozen waren voor een Award. Hoewel de foto’s erg goed beoordeeld werden was het net geen eremetaal. Met trots wil ik jullie wel mijn inzending laten zien. Een nieuwe vorm van portretten. Dit wil ik nog wel verder ontwikkelen. Het werken met grafische elementen in foto’s smaakt naar meer.

Your Cart

No products in the cart.