Niet bang voor natte voeten

Op maandagochtend is het vaste prik voor Harro en Anouk, tijd om bij te praten tijdens een lange wandeling, vandaag mocht ik mee. Nog steeds bijzonder, zegt Harro over het feit dat hij en zijn vrouw Anouk na vele jaren veel en hard werken in de Cuisinerie Mensinge nu meer ruimte hebben om vrijer te leven. Harro en Anouk heb ik in Visvliet leren kennen toen ik voor het project ‘Eet eens wad’ foto’s maakte waar restaurant-hotel  Auberge Visvliet waar Harro en Anouk eigenaar van waren aan meedeed. Het koken en gastvrijheid zit echt in hun genen. Dat plezier en het culinair genieten bieden ze nu aan op locatie, op dit moment door Covid-19 is dat voor kleine groepen, in de toekomst ook weer voor grotere gezelschappen. Het werken op locatie vraagt flexibiliteit en vindingrijkheid en dat hebben Harro en Anouk zeker.

Tijdens onze wandeling gaan we door een stuk grasland waar het behoorlijk drassig is , regelmatig moeten we slootjes oversteken. Een mooie metafoor om aan te geven dat je als ondernemer, en helemaal in de horeca, voortdurend moet uitkijken en dat je niet bang moet zijn voor ‘natte voeten’.

Anouk werkt op dit moment in Museum de Buitenplaats in Eelde om horeca in goede banen te leiden en ook om de vrijwilligers met plezier aan te sturen. En ook vanuit huis organiseert Anouk kinder yoga. Het draait allemaal om mensgericht bezig zijn. Ook voor Harro, die een groep mensen met tijd en zin begeleid om te koken voor mensen die wel wat gezelschap en lekker eten kunnen waarderen.

Vanmorgen was ik met Harro en Anouk ‘on Tour’ en we kregen bijna natte voeten.

Your Cart

No products in the cart.