Kunst bekijken in de ateliers van de kunstenaars. In het weekend van 11 en 12 september is dat weer mogelijk. 27 kunstenaars op 16 locaties vertellen graag hoe ze tot hun werk zijn gekomen.

Open Atelier Route Noordenveld

Kijken op de plek waar kunst gemaakt wordt. Tijdens de Open Atelier Route Noordenveld is dat weer mogelijk. Op 11 en 12 september 2021 kun je op 16 adressen het werk van 27 kunstenaars zien. En er zijn ook diverse concerten. Een kunstzinnig weekend waar veel te beleven is.

In mijn studio kun je foto’s zien uit de serie In Beeld, deze foto’s laten iets zien van het dagelijks leven op straat. Marjolein Scherphuis schreef daar zeer korte verhalen bij. Het boek ‘Had kunnen zijn’ met de verhalen en deze straatbeelden is te koop in mijn studio.

Ben Clevers is als gast in mijn studio en laat de kunst van het maken van bladobjecten zien. Recent is zijn boek LEAVES waarin 60 bladobjecten te zien zijn die ik voor dit boek in beeld gebracht heb. Ben is tijdens het weekend aanwezig en demonstreert en vertelt over zijn werk.

Het hele programma van de atelier route kun je via de website: https://www.openatelierroutenoordenveld.nl bekijken zo kun je zien wat je te wachten staat.

Your Cart

No products in the cart.