Voor veel van de fotografie die ik doe weet ik dat het ook ergens geplaatst gaat worden. Veel wordt op websites gebruikt om mensen te presenteren. Ook om verhalen te vertellen wat er binnen een organisatie gebeurt en natuurlijk veel eigen stookbeeld van het bedrijf om te laten zien wat een bedrijf doet. In boeken en tijdschriften komt ook regelmatig voor. Zo kreeg ik van Vesta Woonforum het magazine WOON!  toegestuurd. Een magazine met veel woon-inspiratie. Vorig jaar heb ik al een paar woningen daarvoor gefotografeerd en ook kortgeleden een videwoning in Groningen. Een zorgvuldig door Vesta ingerichte woning. Deze foto's staan in een artikel in WOON! en de omslag laat ook een foto zien van mijn hand! Een ereplaats, zo voelt dat voor mij. 

Interieurfotografie

Voor veel van de fotografie die ik doe weet ik dat het ook ergens geplaatst gaat worden. Veel wordt op websites gebruikt. De foto’s helpen om verhalen te vertellen wat er binnen een organisatie gebeurt. Details van het werkproces of van delen van het bedrijf maken een serie compleet. Fotografie voor in boeken en tijdschriften maak ik ook regelmatig. Zo kreeg ik van Vesta Woonforum het magazine WOON! met op de cover een foto die ik maakte. WOON! is een glossy magazine met veel woon-inspiratie. De zorgvuldig ingerichte vide-woning op de cover is een woning in Groningen met mooie woondetails.

Your Cart

No products in the cart.