Alfred Oosterman Fotografie

Prettig binnenkomen bij Elker – Het Poortje

De Combinatie Elker-Het Poortje is de moederstichting van Elker Jeugd- en Opvoedhulp, Het Poortje Jeugdinrichtingen en Viyuna. Hier werken 800 medewerkers aan hetzelfde doel: kinderen, jongeren en gezinnen (weer) mee laten doen in de samenleving. Kortgeleden fotografeerde ik voor Elker-Het Poortje het afscheid van twee van de bestuursleden. Bij het afleveren van de foto’s op de vestiging aan de Hoogeweg in Groningen kwam ik binnen bij een volledig vernieuwde entree. Ik zag een lege muur, en vond het meteen een uitgelezen plek voor een foto uit een serie die ik eerder voor Elker-Het Poortje maakte. In het gesprek dat we hadden gaf mijn opdrachtgever aan dat ze nog op zoek waren naar een invulling voor die lege wand. Mijn voorstel werd met open armen ontvangen. Nadat er binnen de organisatie goedkeuring aan het plan werd gegeven hing binnen vier weken de foto. Prettig binnenkomen!

Your Cart

No products in the cart.