een paar weken geleden plaatste kreeg ik de vraag van Mijn Makelaar Noordenveld of ik in die serie meer foto's had gemaakt. De beelden die ik tijdens een workshop van het najaarscongres van de Master Photographers Network hebben we doorgenomen en de keuze was snel gemaakt. We zijn nu een paar weken verder en met trots kan ik deze foto laten zien. De foto aan de wand heeft een afmeting van 100x300cm en is afgedrukt op een metaalplaat. Hierdoor reflecteren de lichte delen een klein beetje. Dat geeft een levendige effect aan de foto. Jan Hut van Mijn Makelaar Noordenveld complimenteerde me met de woorden: "Goed gedaan jochie"

Rotterdam in Roden

Een foto van Rotterdam in het kantoor van Mijn Makelaar Noordenveld in Roden. Naar aanleiding van een bericht dat ik een paar weken geleden plaatste kreeg ik de vraag van Mijn Makelaar Noordenveld of ik in die serie meer foto’s had gemaakt. De beelden die ik tijdens een workshop van het najaarscongres van de Master Photographers Network hebben we doorgenomen en de keuze was snel gemaakt. We zijn nu een paar weken verder en met trots kan ik deze foto laten zien. De foto aan de wand heeft een afmeting van 100x300cm en is afgedrukt op een metaalplaat. Hierdoor reflecteren de lichte delen een klein beetje. Dat geeft een levendige effect aan de foto. Jan Hut van Mijn Makelaar Noordenveld complimenteerde me met de woorden: “Goed gedaan jochie”

Your Cart

No products in the cart.