de Seventies, in een evenement, verzorgd door Pluk Events. Ginetta Houwing weet als geen ander hoe sfeer maken werkt. Ze maakt van een kale fabriekshal een gezellige feestlocatie.

Terug in de tijd

Terug in de tijd: de magie van de jaren 70 herleven! Afgelopen week had ik het voorrecht om de klok even terug te draaien en de betovering van de seventies te ervaren.
Een creatief evenementenbureau PLUK Events bracht dit decennium tot leven, met als doel te laten zien hoe zij elk evenement omtoveren tot een smaakvolle belevenis. Ze beloofden de juiste sfeer, doordacht tot in het kleinste detail. En dat is precies waar mijn fotograaf hart sneller van gaat kloppen, omdat dat nu ook mijn benadering is in de wereld van fotografie.
Op de bijgevoegde foto komt alles samen: de jaren 70, tot in de puntjes gestileerd, met oog voor elk detail, inclusief de mensen die zich geheel hebben ondergedompeld in deze nostalgische stijl.
Deze foto is meer dan alleen een weergave van het evenement; Het is een afspiegeling van het vakmanschap van het evenementenbureau en mijn eigen passie voor gedetailleerde fotografie. Kortom, een beeld waar niet alleen de klant Ginetta Houwing, maar ook ikzelf blij van wordt.

#TerugNaarDeSeventies #OogVoorDetail #OostermanFotografie #Fujifilm#Broncolor.

Your Cart

No products in the cart.