Kortgeleden maakte ik een portret van een artiest of eigenlijk twee artiesten. Joop en Mads Wittermans, Vader en zoon, met een voorstelling:"20 jaar later". Al jaren portretteer ik artiesten in theater 'de Winsinghhof' het is een project van jaren. Aan het begin van het seizoen worden een aantal artiesten uitgekozen om te fotograferen. In de dagen voordat ik fotografeer ben ik aan het zoeken op internet om meer te weten te komen over deze artiesten. Een kwartier voordat de zaal open gaat ben ik in het theater. Daar overleg ik met de artiest of mijn idee ook past bij de voorstelling. Een kort overleg, 10 minuten voordat de gasten de zaal inkomen maak ik mijn foto's. Kort en krachtig. Het resultaat? Dat kun je zien in de foyer van Theater de Winsinghhof.

Vader en zoon

Kortgeleden maakte ik een portret van een artiest of eigenlijk twee artiesten. Joop en Mads Wittermans, Vader en zoon, met een voorstelling:”20 jaar later”. Al jaren portretteer ik artiesten in theater ‘de Winsinghhof’ het is inmiddels een project van jaren. Aan het begin van het seizoen worden een aantal artiesten uitgekozen om te fotograferen. In de dagen voordat ik fotografeer ben ik aan het zoeken op internet om meer te weten te komen over deze artiesten. Een kwartier voordat de zaal open gaat ben ik in het theater. Daar overleg ik met de artiest of mijn idee ook past bij de voorstelling. Een kort overleg, 10 minuten voordat de gasten de zaal inkomen maak ik mijn foto’s. Kort en krachtig. Het resultaat? Dat kun je zien in de foyer van Theater de Winsinghhof.

Your Cart

No products in the cart.