Volgens plan Dit voorjaar is er veel veranderd bij mijn studio in Peize. In het vorig najaar heb ik de plannen gemaakt en ben met verschillende bedrijven uit Peize in gesprek gegaan. Voor de bestrating kwam ik uit bij Been en Luinge stratenmakers, ze gaven me een helder advies over de keuze van de bestrating. Hovenier Peter Bruinen heeft de beplanting geadviseerd en geplant. Voor de het lichtplan heeft Erik Bergsma van 'Luceber verlicht' zijn visie gegeven over de keuze van de verlichting en deze ook geleverd. In maart zijn de meeste werkzaamheden gedaan. Oude bestrating eruit en geulen graven voor de stroomvoorziening. Vervolgens de bestrating er weer in, zwarte grond op de plaatsen waar beplanting komt en betonpoeren waar elektricien Piet Veenstra uit Tolbert de verlichting op heeft geplaatst. Een nieuwe brievenbus is nog in productie en wordt binnenkort ook geplaatst. Zo is het een compleet plaatje precies volgens plan.

Volgens plan

Dit voorjaar is er veel veranderd bij mijn studio in Peize. In het vorig najaar heb ik de plannen gemaakt en ben met verschillende bedrijven uit Peize in gesprek gegaan. Voor de bestrating kwam ik uit bij Been en Luinge stratenmakers, ze gaven me een helder advies over de keuze van de bestrating. Hovenier Peter Bruinen heeft de beplanting geadviseerd en geplant. Voor de het lichtplan heeft Erik Berghuis van ‘Luceber verlicht’ zijn visie gegeven over de keuze van de verlichting en deze ook geleverd.

In maart zijn de meeste werkzaamheden gedaan. Oude bestrating eruit en geulen graven voor de stroomvoorziening. Vervolgens de bestrating er weer in, zwarte grond op de plaatsen waar beplanting komt en betonpoeren waar elektricien Piet Veenstra uit Tolbert de verlichting op heeft geplaatst. Een nieuwe brievenbus is nog in productie en wordt binnenkort ook geplaatst. Zo is het een compleet plaatje en precies volgens plan.

Your Cart

No products in the cart.