Werken aan de webshop van Alfred Oosterman fotografie. Sinds het het uitkomen van het boek Had kunnen zijn en ook het boek Leaves heeft Alfred Oosterman fotografie een webshop. Het beeld van Leaves en ook het vroeg in de Onlanden beeld is daar te bestellen.

Werk aan de webshop

Vandaag werk ik aan de webshop van Alfred Oosterman fotografie. Sinds het het uitkomen van het boek ‘Had kunnen zijn‘ en ook het boek ‘Leaves‘ heeft Alfred Oosterman fotografie een webshop. Deze twee boeken zijn er te bestellen. Daarnaast is de fotografie van Leaves en ook het beeld dat ik ‘s morgens vroeg in de Onlanden maak online te koop. In de toekomst zal ook het straatbeeld een plek krijgen en is er ook genoeg ruimte voor nieuwe series.

Mijn werk vandaag begint het met selecteren, welk beeld is geschikt om vergroot aan de wand te hangen. Een gevarieerde selectie maken is voortdurend afwegen welk beeld toegevoegd gaat worden en welke niet. Dan volgt het omschrijven van de afbeeldingen zodat geïnteresseerde mensen weten waar het over gaat. Ook in de mogelijkheden van de materialen waarop het beeld goed tot zijn recht komt heb ik een keuze in gemaakt. En als alle informatie verzameld is en alles op de goede plek is ingevuld kan het beeld toegevoegd worden zodat de bezoekers van de webshop wéér meer keuze hebben.

Your Cart

No products in the cart.