Een winderige en regenachtige ochtend maken het landschap rondom het Eelderdiep nog wat ruiger. Het water staat hoog en stroomt gestaag onder de brug door.

Wind en regen

Donkere wolken en veel wind maakt de Onlanden een ruig stuk natuur. Mooi om te zien terwijl het nog vrij donker is. Het riet en de bomen zijn in beweging en het begint te regenen. Van diverse mensen kreeg ik al eens de opmerking dat dat ook wel eens mooi zou kunnen zijn om in beeld te brengen. Deze foto maakte ik terwijl de regen enthousiast naar beneden kwam. Door de lange sluitertijd die ik gebruik om mijn beeld te maken zie je er alleen niets van. Dat is wel jammer, erg aangenaam was het vanmorgen niet om buiten te zijn. Na vijf kwartier werd het me te gortig. Mijn kleding doorweekt en tegen de wind in heb ik toch een paar foto’s kunnen maken waar ik tevreden over ben.

Your Cart

No products in the cart.